Meniu
Cosul meu

Degresant bucatarie Klintensiv, 500 ml

Degresant bucatarie Klintensiv, 500 ml


DEGRESANT BUCĂTĂRIE –  Soluție gata de lucru cu efect puternic de curățare a depunerilor de murdărie, resturi de alimente precum grasimi, proteine, amidon depuse pe suprafețe.

  • Curața depunerile de murdărie
  • Conferă prospețime
  • Ușor de folosit

Indicații de utilizare: Este o soluție gata de lucru cu efect puternic de curățare a depunerilor de murdărie, resturi de alimente precum grasimi, proteine, amidon depuse pe suprafețe.

Mod de utilizare: Produsul se utilizează ca atare prin pulverizare direct pe toată suprafața. Dupa aplicarea produsului, se lasă timp de contact 30-45 secunde, apoi se curăță prin frecare utilizând o lavetă sau burete. Necesită clătire după utilizare. În funcție de stratul depus, poate fi necesară repetarea etapei de curățare. Se utilizează cu manuși de protecție. Produsul se aplică pe suprafețe din: email, inox, metal cromat, aluminiu, cupru, zinc, sticlă, plastic, porțelan. Pentru aplicare pe alte suprafețe din diferite materiale se recomandă aplicarea locală, iar dacă nu a afectat materialul poate fi aplicat ulterior pe toată suprafața.

Categorie de utilizare: Populație.

Producător: KLINTENSIV SRL

Degresant bucatarie Klintensiv, 500 ml

Specificatii
Cantitate500 ml
Forma/TexturaLichid

Degresant bucatarie Klintensiv, 500 ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Degresant bucatarie Klintensiv, 500 ml

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1-5 zile lucratoare de la lansarea comenzii. 


Transportul este gratuit pentru comenzile peste 175 RON fara TVA.

Comanda minima este de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.