Meniu
Cosul meu

Blog Nu sunt articole.

21 May Igienă și prevenție cu produsele profesionale Tork
0 28
Este extrem de necesar să vă spălați bine și atent pe mâini, deoarece răspândirea microbilor și a bacteriilor este o realitate cu care trăim zi de zi. Pentru a face acest lucru, este important să adăugati produse de curățare și igienizare suplimentare și să folosiți mai mult decât apă. Săpunul lichid profesional este o alegere foarte populară în râ..
19 Mar Colectarea și sortarea deșeurilor în beneficiul sănătății
AlmaGhiulea 0 10002
Colectarea deșeurilor este o problemă esențială pentru calitatea vieții tuturor celor care trăiesc în comunitate. Sortarea deșeurilor este un adevărat gest civic, trebuie să ințelegem sensul pe care aceste practici îl au pentru noi înșine, pentru societate și, desigur, pentru generațiile viitoare. Un prim pas pentru un stil de viață mai resp..
16 Jan Calea către un oraș curat
AlmaGhiulea 0 10056
Pentru a avea un oraș curat, este foarte important ca locuitorii orașului să colecteze selectiv deșeurile, iar aceast lucru se poate face prin utilizarea de recipiente speciale, precum: pubele, eurocontainere, coșuri de gunoi sau coșuri pentru colectare selectivă. Colectarea selectivă are ca scop principal protejarea mediului înconjurator. Impa..
19 Dec Recicleaza pentru un Craciun mai responsabil
AlmaGhiulea 0 10033
Sarbatorile de Craciun sunt atat de aproape. Dorim cu totii sa ne bucuram de magia acestei nopti magice, de cadouri si bucate si de cei dragi alaturi de noi. Insa Craciunul, pe langa daruri si povesti minunate, inseamna si multa risipa. Risipa se face atat la alimente, cat si la alte obiecte ce ar putea fi reciclate usor si nu aruncate. In peri..
07 Nov Masuri de protectie a mediului prin reciclare
AlmaGhiulea 0 9936
Elaborarea unor masuri de protectie a mediului inconjurator a devenit o problema la nivel global, datorita efectelor nocive ale poluarii asupra solului, apei, aerului si implicit asupra sanatatii oamenilor. De aceea, elaborarea si respectarea unor masuri de protectie a mediului este vitala atat pentru noi, cat si pentru un viitor durabil al cop..
17 Oct Reciclarea plasticului, un obicei foarte important
AlmaGhiulea 0 9942
Reciclarea materialelor plastice este o problema de maxima prioritate, care se regaseste adesea la programele de stiri, talk-show-uri si numeroase canale media, dar inca se chinuie sa fie aplicata la nivel practic. In zilele noastre, reciclarea si diferentierea materialului plastic nu mai este doar o alegere corecta, ci un act de respect de fat..
22 Aug Cum ii invatam pe cei mici sa respecte mediul si sa recicleze
AlmaGhiulea 0 9998
Respectul pentru mediul inconjurator nu este innascut, ci se invata. De multe ori, omul are un raport destul de contrastant cu natura si nu o respecta intotdeauna. De aceea, importanta unei educatii fata de mediul inconjurator trebuie sa aiba loc de la o varsta cat mai frageda. Astfel, de la cele mai mici varste, copiii trebuie implicati in act..
11 Jul Importanta colectarii selective in eliminarea deseurilor din orasele mari
AlmaGhiulea 0 9988
Progresul societatii este un lucru benefic, insa are si unele parti care dauneaza, in special mediului inconjurator. Cu cat evoluam mai mult, cu atat se observa si o crestere a consumului de bunuri si alimente mult mai mare. Drept urmare, si deseurile sunt mult mai multe. Adesea, fara sa ne dam seama, amestecam deseurile menajere cu cele ce nu ..
21 Feb Orașe mai curate și mai sănătoase prin colectare selectivă
AlmaGhiulea 0 9954
Colectarea selectivă este un concept care a reușit să ne facă să aruncăm gunoiul în mod responsabil și corect. Astfel, materialele plastice sau sticla nu se mai amestecă cu hârtia sau cu resturile de mâncare. Acest concept este implementat în multe orașe de la noi din țară și chiar și in zonele rurale, unde nivelul de poluare a scăzut destul de..
17 Jan Cum să reciclăm pentru un mediu sănătos
AlmaGhiulea 0 9937
Reciclarea este un subiect foarte important și extrem de discutat la nivel mondial, nevoia acesteia fiind esențială pentru diminuarea poluării, dar și pentru salvarea materiilor prime care sunt finite. Încă de când încălzirea globală și poluarea mediului au devenit probleme grave, oamenii au încercat să găsească diverse metode de a reduce acest..
26 Oct Reciclează pentru un mediu de viață sănătos!
AlmaGhiulea 0 9948
Sănătatea noastră și a celor dragi nouă depinde de fiecare dintre noi și de modul în care avem grijă atât de noi, cât și de mediul care ne înconjoară. De aceea, păstrarea curățeniei, indiferent de locul în care ne aflăm este esențială, fie că este vorba despre propria casă, locul de muncă, locul de joacă pentru copii, plaja, o pajiște într-un v..
09 Aug Reciclarea - Coșurile de gunoi ideale pentru colectarea selectivă
AlmaGhiulea 0 9924
Tot mai multe firme și instituții au început să fie interesate de reciclare, subiect ce este foarte dezbătut la nivel global datorită poluării care s-a accentuat extrem de mult în ultimele decenii, odată cu evoluția rapidă a tehnologiei. De aceea, tot mai mulți oameni se înscriu în diferite programe și apelează la firme specializate în recilare...
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)