Meniu
Cosul meu

Termeni si Conditii

Cumpararea produselor prin acest site implica acceptarea unor termeni si conditii. Va rugam sa le cititi cu atentie in continuare:

Acest site este proprietatea companiei SC Sanito Distribution SRL societate romana cu sediul in Bld. 1 Mai, Nr. 33, Bl. C12, Ap. 93, Sector 6, Bucuresti, telefon: (+40)314 100 110 inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/1749/2006, având codul fiscal nr. RO18350009, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail office@sanito.ro.

Administrarea operationala a site-ului este asigurata de catre SC Sanito Distribution SRL, societate romana cu sediul Bld. 1 Mai, Nr. 33, Bl. C12, Ap. 93, Sector 6, Bucuresti, telefon: (+40)314 100 110 , inregistrată la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/1749/2006, avand codul fiscal nr. RO18350009, societate ce poate fi contactata pe adresa de e-mail office@sanito.ro.

Prin utilizarea site-ului si/sau al oricărui alt serviciu oferit in site, se consideră că ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Administratorul site-ului va depune toate diligentele in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa societatea face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.Ne-am straduit sa asiguram exactitatea informatiilor legate de fiecare produs, dar uneori este posibil sa existe erori. Se specifica de asemenea ca imaginile afisate sunt utilizate ca exemple, iar modelele reale pot prezenta usoare diferente.

Numai consultarea website-ului este permisa. Nu este autorizata stocarea oricaror informatii de pe website pe hard disk. Este interzisa utilizarea sectiunilor de administrare, modificarea in orice mod si cu orice mijloace a continutului sau formei website-ului. Nu se pot sterge sau schimba niciun fel de informatii care fac parte din website si in acelasi timp nu se pot adauga alte informatii sau fisiere. Nu sunt permise scripturile sau programele care acceseaza un numar semnificativ de pagini de pe acest website intr-o perioada scurta de timp. Daca identificati o eroare sau o violare a securitatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail office@sanito.ro.

In cuprinsul acestui SITE urmatorii termeni vor insemna:

CUMPARATOR - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

VANZATOR - societatea comerciala SC Sanito Distribution SRL societate romana cu sediul in Bld. 1 Mai, Nr. 33, Bl. C12, Ap. 93, Sector 6, Bucuresti, telefon vanzari: (+40)314 100 110 sau (+40)744 79 30 80 inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/1749/2006, având codul fiscal nr. RO18350009.

PRODUSE SI SERVICII - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate respectiv prestate de catre VANZATOR, CUMPARATORULUI.

COMANDA - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

CONTRACT - o comanda valida, confirmata de catre Vanzator.

SPECIFICATII - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

SC Sanito Distribution SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio notificare. Informatiile furnizate catre SC Sanito Distribution SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de catre furnizor.

 

CUM CUMPAR?

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile pe site.Vanzatorul va informa Cumparatorul, prin mesaje distincte, inregistrarea (preluarea) comenzii, si procesarea ei. Inregistrarea unei comenzi online de catre Vanzator, discutiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare si confirmare ferma a comenzii si, in consecinta, NU semnifica incheierea contractului la distanta.

Contractul la distanta se considera INCHEIAT atunci cand vanzatorul confirma explicit o comanda, si acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii.

Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre Vanzator a disponibilitatii stocului, a pretului precum si a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumparator.

Termenele si conditii generale de vanzare vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, precum si documentele fiscale si de insotire ale marfii. (Factura de marfa/servicii si Avizul de insotire al marfii).

Obiectul Contractului – il constituie vanzarea PRODUSELOR, respectiv prestarea SERVICIILOR, in conformitate cu disponibilitatea stocului la vanzator sau direct la Producator, pretul si caracteristicile mentionate in confirmarea transmisa de Vanzator pentru validarea comenzii prin care Cumparatorul si-a exprimat intentia de achizitie.

Comanda Clientului – clientul se inregistreaza in SITE pe baza unei adrese de e-mail si a unei parole unice, selecteaza produsele, apoi apasa butonul „Adauga in Cos.” Prin apasarea butonului ‘’Cosul de cumparaturi’’, clientul are posibilitatatea sa parcurga lista produselor, sa modifice cantitatile si sa confirme intentia de cumparare prin accesarea butonului ’’comanda". Inainte de finalizarea comenzii cumparatorul isi exprima opinia cu privire la adresa si modalitatea livrarii, modalitatea de plata, apoi isi exprima acordul cu Termenii si Conditiile magazinului nostru online si apasa butonul ‘’continuare’’ urmat de confirmarea comenzii. Ulterior finalizarii comenzii, clientul va primi in vederea validarii acesteia, o confirmare scrisa din partea Vanzatorului, privind disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor respectiv a serviciilor comandate.

 

PRETUL CONTRACTULUI

Pretul Contractului il constituie pretul vanzarii Produselor respectiv prestarii Serviciilor, cuprins in comanda validata prin confirmarea de catre Vanzator. Cu toate acestea, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Cumparatorul asupra pretului corect, mentionandu-l in cuprinsul confirmarii comenzii. Pretul include TVA.
Discounturi aplicate - discounturile aplicate nu se cumuleaza. Spre exemplu Discountul progresiv pe Cantitate nu se cumuleaza cu un Cupon de discount primit, se poate folosi ori discountul pe Cantitate, ori cuponul de discount primit. Acest lucru este mentionat si in pagina produsului sub Discountul de cantitate.

Modalitati de plata – pretul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre urmatoarele modalitati, functie de optiunea clientului:

  • Plata cu numerar - se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Modalitatea de plata cu numerar la livrare nu este disponibila pentru comenzi online a caror valoare cu TVA este mai mare de 5000 Lei pentru persoane juridice.
  • Ordin de plata - Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SANITO DISTRIBUTION SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul societatii in baza proformei emise.
  • Plata cu cardul - Magazinul online foloseste pentru tranzactiile online serviciile mobilpay.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca SC Sanito Distribution. Platforma NETOPIA PAYMENTS prelucrează datele dvs. personale în calitate de operator independent pentru procesarea plății online. Puteți consulta mai multe detalii despre politica acestora de prelucrare a datelor dvs. personale colectate în vederea procesării plății aici: https://netopia-payments.com/nota-de-informare-gdpr-platitori/. În cazul în care apar probleme legate strict de procesarea plății dvs., veți putea fi contactat în mod direct de către reprezentanții NETOPIA PAYMENTS pentru soluționarea acestora.

Preturile prezentate pe site nu includ TVA insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de vanzare tiparit pe factura va fi cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau va fi cel publicat pe site la momentul efectuarii comenzii.

Pentru produsele personalizate, realizata pe comanda speciala, plata produsului se poate realiza doar OP sau card. Produsele cu plata doar OP sau card sunt marcate pe site si informatia se regaseste si in descrierea lor.

Plata produselor comandate se poate efectua in avans (partial sau integral).

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se solicita achitarea unui avans de minimum 50% din valoarea produsului.

Plata avansului se poate realiza prin:

  • numerar (ramburs);
  • virament bancar (ordin de plata);
  • plata cu cardul.

In cazul in care se va achita un avans partial, restul de plata se va achita prin urmatoarele modalitati:

1. Inaintea incarcarii marfii la curierat pentru transmiterea ei catre client (daca se doreste primirea marfii prin curierat si achitarea restului de plata sa se efectueze prin virment bancar).

2. In momentul livrarii prin curierat, direct catre curier, inaintea receptiei marfii de la curier.

SC Sanito Distribution SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Dovada platilor trebuie trimisa catre SC Sanito Distribution SRL la adresa de email office@sanito.ro .

Livrarea (in afara de cazul in care restul de plata se va achita prin ramburs) va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC Sanito Distribution SRL Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

1. Livrarea se realizeaza la adresa de livrare definita de catre CLIENT in formularul de comanda.

2. Prin curierat, in termen de 1-5 zile lucratoare de la sosirea marfii in depozitul Vanzatorului si daca s-a efectuat plata conform conditiilor de mai sus.

3. Livrarea se face in functie de localitatea livrarii, in functie de greutatea si dimensiune, cu una din urmatoarele firme de curierat cu, care avem contract: Urgent Cargus, DPD, Fan Curier sau Sameday.

4. Pentru comenzile peste 175 RON fara TVA transportul este gratuit. Comanda minima este de 175 RON fara TVA.

5. Acolo unde se specifica faptul ca produsele sunt in stoc, termenul de livrare este de maximum 1-5 zile lucratoare de la la data achitarii marfii (in afara de cazul in care se solicita achitare prin ramburs).

6. Vanzatorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 10 de zile calendaristice.

7. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, a invalidarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.

8. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va veni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul; in cazul in care acesta nu poate fi contactat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. SC Sanito Distribution SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

9. In cazul in care coletul ajunge deteriorat, clientul trebuie sa scrie la Observatii AWB, mentiunea ca respectivul colet este deteriorat. Clientul poate sa ceara deschiderea coletului, pentru a verifica starea produselor livrate. In caz exceptional, daca nu s-au observat deteriorari la momentul preluarii coletului, clientul trebuie sa anunte o eventuala problema a produsului in maximum 1 zi lucratoare de la livrarea coletului de catre curier.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda. 


RETURUL PRODUSELOR

Consumatorii, persoane fizice au dreptul de a returna produsele comandate in termen de 30 de zile calendaristice de la livrare conform O.G. nr. 9/2016. Zilele sunt calculate de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

Pentru returnarea produselor completeaza formularul de retur si asteapta sa fi contactat de colegii nostrii.

Acestea se pot returna, in ambalajul original daca este posibil si obligatoriu in aceeasi stare in care au fost receptionate, adica produs nou fara urme de utilizare si folosire.

Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile de retur, in functie de optiunea dvs., puteti alege un alt produs. In cazul inlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veti plati diferenta; daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. SC Sanito Distribution SRL va inapoia suma in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului din partea Clientului.

Clientul suporta cheltuielile de returnare a produselor prin plata directa la curier sau la solicitarea expresa a acestuia din urma, prin retinerea din contravaloarea ce trebuie returnata.

Nu se accepta retururi ale produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. si care nu au fost consemnate in momentul receptiei produselor, in Procesul Verbal de receptie intocmit de Curier sau rambursarea sumei platite pentru produsul stornat.

Nu se accepta returul produselor desigilate de igiena personala, care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena. In cazul in care produsul nu functioneaza datorita unor probleme tehnice, acesta se trimite in service in perioada de garantie, pentru verificare. Daca produsul nu functioneaza conform descrierii, acesta este inlocuit sau reparat. Daca acesta functioneaza conform descrierii, produsul nu poate fi returnat.

Exceptii aferent returnare produse, deci nu se pot returna urmatoarele produse comercializate online de catre firma Sanito Distribution:
- Covorase personalizate cu logo;
- Covorase care vin la comanda pe dimensiunile si specificatiile alese de catre cumparator;
- Covorase de aluminiu venite pe specificatiile si dimensiunile personalizate alese de cumparator;
- Cosuri de colectare selectiva sau scrumierele fabricate pe comanda speciala pe specificatiile cumparatorului;
- Produse care vin pe comanda si caracteristici la cererea clientului;
- Produse care vin pe comanda din import speciala;

- Echipamente curatenie.


NOTA: In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Anularea tranzactiei si rambursarea 

Anularea unei tranzactii online si rambursarea sumei platite cu cardul este posibila si se realizeaza in conformitate cu politica bancii emitente, care va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile de la acceptarea returului. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.

 

GARANTIA PRODUSELOR

Pentru a putea beneficia de acordarea garantiei, CLIENTUL are obligatia ca la receptia marfii prin curier sa desfaca coletele si sa verifice integritatea marfii. In cazul constatarii de deficiente (deteriorari ale obiectelor, zgarieturi, produse gresit livrate, etc) CLIENTUL va consemna pe tipizatul CURIERULUI deficientele constatate.

Simpla semnare, fara obiectii a bonului de livrare al CURIERULUI duce la imposibilitatea acceptarii ulterioare a oricarei obiectiuni din partea CLIENTULUI privind garantia! Dupa efectuarea receptiei si livrarii Cumpărătorul nu mai poate invoca deficienţe cantitative sau deficienţe pe care, in mod rezonabil, nu putea sa nu le vada la momentul recepţiei (ciobituri, zgârieturi, rosaturi, componente indoite, pete de murdarie etc.).

Spargerea produselor si componentelor acestora sau zgarierea produselor dupa recepţie sunt riscuri asumate integral de Cumparator.

Garantia se solutioneaza de catre societatea comerciala SC Sanito Distribution SRL societate romana cu sediul in Bld. 1 Mai, Nr. 33, Bl. C12, Ap. 93, Sector 6, Bucuresti, telefon: (+40)314 100 110 sau (+40)744 79 30 80 prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, nedeteriorat, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta).

Pe perioada garantiei produsului conform specificatiilor Certificatului de Garantie care insoteste in mod obligatoriu alaturi de factura produsul comandat, dacă deficienţele nu sunt imputabile cumparatorului, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea repararii sau inlocuirii produsului pe cheltuiala sa.

In functie de disponibilitatea producatorului si de locul unde a fost fabricat produsul, Vanzatorul isi va impune sa repare sau sa inlocuiasca produsul, pe durata garanţiei intr-un termen maxim de 30 zile. Produsul inlocuit beneficiaza de aceeasi garantie ca si un produs nou. Defectele aparute in termenul de garantie ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice de către un serviciu specializat se repara gratuit.

In cazul ridicarii marfii direct de la sediul nostru, CLIENTULUI ii revine obligatia de a verifica marfa si de a consemna printr-un Proces Verbal eventuala acceptare cu obiectii a produselor.

In cazul in care NU se verifica marfa sau NU se consemneaza nicio obiectiune, semnatura de primire pe Factura Fiscala de catre CLIENT implica acceptarea marfii si confirmarea verificarii integritatii acesteia de catre CLIENT. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

 

ALTE CONDITII CONTRACTUALE

Vanzatorul va depune eforturi rezonabile in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site cu privire la disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor comercializate.

Deoarece pentru incarcarea datelor se folsesc serviciile colegilor nostri va rugam sa acceptati ca pot aparea erori de factura umana preturi ,caracteristici ale produselor,poze informative care ar putea fi gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit.Compania SC Sanito Distribution SRL isi aloca dreptul de a CORECTA EROAREA in momentul validarii comenzii prin email de confirmare a stocului,pretului si termenului de livrare,trimis clientului.

Produsele comercializate prin intermediul SC Sanito Distribution SRL sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala si Certificat de Garantie.

SC Sanito Distribution SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC Sanito Distribution SRL cum ar fi: intarzieri ale furnizorilor, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care constatati existenta unor insemne, marci sau alte tipuri de poze care incalca drepturile de proprietate intelectuala ale dumneavoastra sau ale unui tert, ni le puteti semnala la adresa office@sanito.ro.

In cazul in care aveti plangeri cu privire la calitatea serviciilor, produselor sau unor comenzi specifice, care pot fi rezolvate in mod direct cu persoana de contact din cadrul firmei noastre, puteti contacta in mod gratuit o persoana specializata pentru a rezova prin conciliere amiabila nemultumirea dumneavoastra. SC Sanito Distribution SRL livreaza marfa promovata pe site numai pe teritoriul Romaniei.

 

ACORD DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile ulterioare, S.C. SANITO DISTRIBUTION S.R.L., cu sediul in Bld. 1 Mai, Nr. 33, Bl. C12, Ap. 93, Sector 6, Bucuresti, telefon: (+40)314 100 110 inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/1749/2006, intentioneaza sa administreze, sa colecteze, sa inregistreze, sa stocheze, sa utilizeze datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu termenii si conditiile descrise mai jos, si cu respectarea dispozitiilor Legii 677/2001.

SC Sanito Distribution SRL, este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal sub nr. 34209.

Prin prezentul Acord de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal se solicita consimtamantul dumneavoastra in conformitate cu Legea 677/2001, in vederea Prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pe teritoriul Romaniei, conform celor de mai jos:

 

1. PRELUCRARE:

SC SANITO DISTRIBUTION SRL intentioneaza sa:

1. Prelucreze datele dumneavoastra cu caracter personal constand in:

a) date cu caracter personal avand functie de identificare a clientilor, cuprinzand, numele si prenumele, domiciliul, numarul de telefon, numarul de fax, adresa de mail;

2. Prelucreze datele dumneavoastra personale cu caracter special, constand in codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate/pasaport ("Date Personale cu Caracter Special") pentru scopuri legate de activitatea de cercetare piata, reclama, marketing si publicitate, scopuri statistice si facturare.

 

2. DESTINATARI

Datele Personale si/sau Date Personale cu Caracter Special pot fi accesate de angajatii SC SANITO DISTRIBUTION SRL, in conformitate cu atributiile specifice functiei lor si cu procedurile de lucru interne ale SC SANITO DISTRIBUTION SRL.

 

3. DURATA

SC SANITO DISTRIBUTION SRL intentioneaza sa Proceseze Datele Personale si/sau Date Personale cu Caracter Special pe intreaga durata necesara realizarii Scopurilor pentru care datele sunt prelucrate, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

 

4. DREPTURI

In conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, sunteti informat prin prezenta ca aveti urmatoarele drepturi in legatura cu Prelucrarea de catre SC SANITO DISTRIBUTION SRL a Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special:

1. Dreptul de a fi informat cu privire la Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, precum si cu privire la datele care fac obiectul Prelucrarii si a originii acestor date;

2. Dreptul de a avea acces la Datele Personale si/sau la Datele Personale cu Caracter Special;

3. Dreptul de intervenentie (rectificare, blocare, stergere, actualizare) asupra Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;

4. Dreptul de obiectie cu privire la Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;

5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptate exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal prin mijloace automate;

6. Dreptul de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal;

7. Dreptul de a inainta plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (autoritatea de supraveghere) precum si de a se adresa instantei, pentru atacarea deciziilor operatorului SC SANITO DISTRIBUTION SRL, in conformitate cu Legea 677/2001.

 

In cazul in care doriti sa va exercitati oricare din aceste drepturi, puteti sa depuneti o cerere scrisa, semnata si datata, catre: S.C. SANITO DISTRIBUTION SRL la adresa: in Bld. 1 Mai, Nr. 33, Bl. C12, Ap. 93, Sector 6, Bucuresti, telefon: (+40)314 100 110, email: office@sanito.ro.

Puteti sa va dati consimtamantul sau sa refuzati sa va dati consimtamantul in legatura cu Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special.

In cazul in care refuzati sa va dati consimtamantul, notificati SC SANITO DISTRIBUTION SRL in legatura cu Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, si din acel moment va informam ca SC SANITO DISTRIBUTION SRL nu va putea sa colecteze/prelucreze Datele dumneavoastra Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special in baza de date a societatii.

E-mail: office@sanito.ro tel: (+40)314 100 110.