Meniu
Cosul meu

Despre noi

Produse Profesionale de Igienizare
Produse Profesionale
Pentru afaceri de succes!

Experienta

Cu o experienta de 15 ani in domeniu, suntem unul dintre brand-urile puternice de pe piata din Romania. Dedicati solutiilor complete si inteligente, venim in intampinarea clientilor nostri cu produse variate, profesionale, dedicate oricarui tip de afacere.

Avand o echipa puternica de specialisti in spate, tehnicienii nostri va pot ajuta sa alegeti cele mai potrivite solutii, indiferent de tipul afacerii pe care o dezvoltati. Astfel, puteti fi linistiti ca oferiti angajatilor si clientilor cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatilor.

Profesionalism

Despre profesionalismul nostru vorbesc peste 50.000 de firme multumite de serviciile si produsele Sanito si cele peste 100 de brand-uri puternice partenere pe care le comercializam, precum: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab, SANO, Pronto si multe altele.

Incredere

Ne place sa facem lucrurile cat mai bine cu putinta si sa ne concentram toate resursele pentru a va oferi servicii de calitate, in timp rapid si in perfecta siguranta. De aceea, iti oferim garantia ca toate produsele noastre iti vor ajuta afacerea sa se dezvolte si sa fie apreciata in cel mai mic amanunt.


Discount progresiv

Cumperi mai mult, platesti mai putin! 

Ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta in interactiunea cu noi. De aceea, pentru toate produsele incluse in acest program, in pagina individuala a produsului, sub pret, poti descoperi ce discount ti se acorda, in functie de cantitatea achizitionata.

Garantia BEST PRICE

Ne dorim sa iti oferim cel mai bun raport calitate - pret. De aceea monitorizam constant piata, astfel incat sa poti cumpara toate produsele de care ai nevoie, intotdeauna la cel mai bun pret. Daca gasesti in alta parte mai ieftin, noi promitem sa il egalam. Nu ramane decat sa ne trimiti un link cu produsul dorit, iar noi iti oferim instant cel mai bun pret.

Analiza si monitorizare

Am pregatit o echipa dedicata special monitorizarii zilnice a sute de produse de curatare si igienizare, astfel incat sa va bucurati intotdeauna de produse de cea mai buna calitate si in acelasi timp, de un pret competitiv. Daca totusi ai gasit un pret mai bun, solicita cotatia impreuna cu un link, iar noi promitem sa il egalam.

Echipa de specialisti si tehnicieni

Pentru ca ne dorim ca achizitia de produse profesionale pentru tine si afacerea ta sa se realizeze cat mai usor, am pregatit o echipa de specialisti care sa raspunda la orice intrebare si nelamurire, in cel mai scurt timp. Iti oferim cele mai bune solutii si avem grija ca produsele propuse sa se potriveasca intru totul nevoilor companiei tale. Specialistii nostri sunt pregatiti in orice moment sa ofere suport tehnic si la sediul companiei tale, in functie de necesitate.