Este extrem de necesar să vă spălați bine și atent pe mâini, deoarece răspândirea microbilor și a bacteriilor este o realitate cu care trăim zi de zi. Pentru a face acest lucru, este important să adăugati produse de curățare și igienizare suplimentare și să folosiți mai mult decât apă. Săpunul lichid profesional este o alegere foarte populară în rândul multor persoane.

Săpunurile lichide obișnuite sunt mai bune decât săpunurile solide de tip bară, deoarece nu este necesară atingerea săpunului pentru utilizare. De asemenea, există și avantajul estetic, săpunurile lichide fiind disponibile în diferite culori și parfumuri. Mai mult decât atât, săpunurile lichide pot fi folosite împreună cu dozatoare cu senzor, special create pentru o igienă ideală, fără a fi necesară atingerea suprafețelor. Noile săpunuri lichide sau spumă sunt mai bune decât săpunurile obișnuite, datorită efectului suplimentar de hidratare. În plus, aceste săpunuri hidratante au și capacități de combatere a microbilor, parfumuri mai bune și niveluri de PH mai scăzute, ceea ce le face o alegere mai bună pentru spălarea mâinilor. În acest sens, cele mai eficiente soluții pentru o igienă ideală sunt produsele profesionale Tork, care vin într-o gamă variată de săpunuri, dispensere și dozatoare cu senzor sau manuale, produse din hârtie și multe atele.

Săpunul este un instrument simplu, dar extrem de eficient. Spălarea mâinilor timp de cel putin 20 de secunde cu săpun spumă sau lichid funcționează excelent pentru a scăpa de virusuri sau bacterii. Cu milenii în urmă, oamenii au descoperit că pot combina grăsimea animală cu săruri alcaline sau cenusă pentru a crea ceea ce astăzi numim săpun. Și această combinație a făcut o treabă remarcabilă în procesul de curățare și iginizare, devenind un aliat de nădejde în uciderea bacteriilor și a virusurilor.

Un alt lucru minunat despre săpunul lichid este ca este mai convenabil și pentru copiii mici. Aceștia sunt capabili să îl folosească fără prea mult ajutor și astfel, pot să reducă și ei eficient riscul de a răspândi sau de a intra în contact cu microbi. Dar indiferent de săpunul pe care decideți să îl utilizați, cel mai important lucru va fi combaterea microbilor. Site-ul Sanito.ro oferă o gamă vastă de săpunuri Tork, dar și alte produse precum dispensere și dozatoare Tork, produse de curățenie și  consumabile din hârtie Tork. Dozatoare de săpun lichid sunt acum utilizate pe scară largă, atât în case, cât și în birouri și locuri publice. Indiferent dacă folosiți dozatorul de săpun bazându-vă pe stil, dimensiune sau accesibilitate, gama de dozatoare Tork oferă o serie de avantaje, demne de luat in considerare:

Curățenie

Dispensele de săpun ajută la reducerea germenilor și bacteriilor între utilizări, datorită lipsei de contact cu săpunul. Acest motiv a făcut ca distribuitoarele de săpun să fie din ce în ce mai populare. Distribuitoarele de săpun contribuie, de asemenea, la un design cu un aspect ingrijit, ordonat și modern, deoarece o bară de săpun nu este în mod constant deplasată și utilizată în chiuvetă.

Protecție

Dozatoarele de săpun nu opresc doar intrarea în contact a conținutul de săpun cu diferiți germeni, dar protejează și împotriva altor forme de contaminare. Dozatoarele pot proteja săpunul împotriva diferențelor de temperatura, substanțelor chimice periculoase și a infectiilor. Suportul ajută, de asemenea, la păstrarea săpunului în cele mai bune condiții, pentru o utilizare mai îndelungată.

Pentru o curățare și o igienizare cât mai eficientă, spălați-vă pe mâini cu produse profesionale, fără a tinge suprafețele din baie, iar la final, uscați-le folosind un prosop de unică folosință din hârtie.